Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Oma Tarinani:

Olin 25-vuotias terve nuori nainen, kunnes muutin uuteen asuntoon. Ehdin asua talossa 5 vuotta. Oireilin kaikenmaailman pikkuvaivoilla ja tuntui, että juuri kun oli yhdestä taudista toipunut alkoi toinen. Tuntui kuin olisi ollut kokonaisvaltainen tulehdus päällä. Syytin itseäni milloin ylimääräisen pullan syömisestä tai lenkin väliin jättämisestä ja ajattelin, että jostain huonosta elämäntavasta tämä johtuu. Laboratoriokokeista ei oireiluille löytynyt syytä, kilpirauhanen (immuunipiiska) tosin kävi kierroksilla. 

Valitin lääkärille väsymystä ja hän sanoi että minulla on kaksisuuntainenmielialahäiriö. Aikamoinen diagnoosi 5 minuutin tapaamisen jälkeen. 400 000 Suomalaista on saanut tämän saman "diagnoosin". Lopulta oikeasta silmästäni lähti näkö ja menin magneettikuvauksiin. Minulla todettiin MS-tauti ja lääkäri maalasi aika synkän kuvan rullatuolista ja sokeudesta. Samaan hengenvetoon hän sanoi, ettei taudin syntyä, eikä parannuskeinoa tunneta.

En hyväksynyt tätä vastausta ja alkoi taistelu aikaa vastaan. En voinut uskoa että minä, joka olin ollut liikunnallisesti lahjakas ihminen vammaudun näin nuorena. Niinpä kaivoin kaiken tiedon mitä sain, millä kielellä tahansa. Onneksi tutustuin oikeisiin ihmisiin ja lopulta alkoi selviämään, että asun homeasunnossa. Olen muuttanut asunnosta pois ja oireeni loppuivat kuin seinään, näköni on palautunut, sähköiskuja ei ole ollut. Tämä vielä varmisti, että syy todella oli asunnossani.

Selvittäessäni asioita huomasin, että näistä asioista on taisteltu 90-luvulta saakka. Tietoja on pimitetty, tutkimuksia jarrutettu ja asioista vaiettu. Rakennuskanta on Suomen pääomaa ja saamme historiallisen halvalla korolla lainaa muilta mailta. Tällä perusteella Suomen valtio oli valmis halvaannuttamaan minut kotiini. Tästä olen todella loukkaantunut.

Kaikilla tuntuu olevan jokin talousintressi, minkä takia vaietaan. Kuka haluaa pitää työpaikkansa, kuka myydä oman homeisen kämppänsä, kuka pitää asuntojen hintoja korkealla, kuka on muuten vaan burn outissa.

Aluksi ajattelin muuttaa Suomesta helkuttiin, Espanjassa kun on lämpimämpi nukkua ulkona makuupussissa. Mutta sitä ennen haluaisin pelastaa jonkun Suomalaisen terveyden. Mietin onko Suomessa vielä rehellisyyttä ja puhdasta hyvyyttä?

 

- 2008 -Tanja

12.3.2017 Päivitetty vieraskirja ja linkkejä toimiviksi

 

Musiikkia Suomesta Pois muuttaville  ja ajatuksiani

Sivut kirjoitetaan maallikkokielellä, jätän tieteelliset jatkoselvitykset muille. Home on yleiskäsite mikrobivaurioille.

 

 

 

Hakusanat: Homeasunto, Home, kosteusvaurio, vesivahinko, aivoinfarkti, aivoverenvuoto, tia, alzheimer, parkinson, migreeni, kolmoishermosärky, kasvohalvaus, ms-tauti, epilepsia, kilpirauhanen, poskiontelontulehdus, korvatulehdus, silmätulehdus, keuhkoputkentulehdus, fibromyalgia, psoriasis, krooninen ihottuma, ihotulehdukset, iskias, reuma, pehmytkudosreuma, selkärankareuma, nivelreuma, sle, vyöruusu, syöpä, aivosyöpä, eturauhassyöpä, rintasyöpä, verisyöpä, sydäninfarkti, kaksisuuntainen mielialahäiriö, masennus, lapsettomuus, potenssihäiriö, haluttomuus, keskenmeno, kätkytkuolema, autismi, kehitysvamma, crohnintauti, peräpukama, haavainen paksusuolentulehdus, allergia, astma, homepölykeuhko

©2019 homeasunto - suntuubi.com