Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mietin miten tietoa saisi eteenpäin, koska viranomaisten kautta se ei mene. Pyytäisinkin niitä kenellä on vielä voimia, tulostin, paperia ja aikaa, niin seuraavanlaista apua. Klikkaa vasemmalla olevasta -lähimmäiselle- palkista. Tulosta tiedote ja vie se kerrostalon ilmoitustaululle, koulun seinälle, terveyskeskuksen aulaan tai yksityisen ihmisen postilaatikkoon. Kiitos!

_____________________________________________________________

Jos itse muutat homeisesta vuokra-asunnosta pois, suoritathan kansalaisvelvollisuutesi. Ilmoita asiasta uudelle asukkaalle, ettei hän joudu sairauskierteeseen. Klikkaa vasemmalla olevasta -uudelle asukkaalle- palkista. Tulosta tiedote ja pudota se vanhan asuntosi postilaatikkoon. Voit tehdä tämän 2 kertaa, jos ensimmäinen menee vahingossa roskalaatikkoon.

______________________________________________________________

Omistan tämän kappaleen lapsille jotka joutuvat sairastelemaan tarhoissa ja kouluissa, koska budjetti on niin tärkeä juttu. Sekä niille aikuisille jotka ovat sairastuneet vakavasti, koska 90-luvulla päätettiin ottaa peittelylinja. Sekä niille uhreille jotka ovat vammautuneet tai menettäneet rakkaansa liian nuorena.

https://www.youtube.com/watch?v=Ipt9_naWBNc

______________________________________________________________

Meillä kaikilla on vastuu lähimmäisistämme!

______________________________________________________________

Valtiovallan tehtävänä on ohjata suuria summia tutkimusrahoja mm. Helsingin yliopistolle, jotta saamme lisää tietoa, mitkä on vaarallisia ja mitkä jopa hyödyllisiä homeita. Hometestejä tulee tuotekehittää, jotta saamme fakta tietoa tutkimuksiin. Osaamistamme voi sitten myydä ulkomaille!! Esimerkiksi Usa ja Saksa ainakin ovat homeessa.

Sosiaalitoimen tulee muuttaa käytäntöään siten, että homeen uhrit saavat taloudellista apua, väliaikaisen asunnon viikon sisällä, uusia huonekaluja ja ruokaa.

Valtio on velvollinen kuntouttamaan homeen uhrit.

______________________________________________________________

Sivut saa linkittää. Kopioidessa muista mainita lähde.

©2019 homeasunto - suntuubi.com