Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

SUPERMYRKYT:

Epävirallisen luokituksen mukaan supermyrkky on aine, jonka on rottakokeissa todettu tappavan puolet eläimistä alle 5mg /kg annostuksella. Homeilla on kyky tuottaa mm. seuraavia supermyrkkyjä.

VALINOMYSIINI:

Erittäin myrkyllinen antibiootti. Imeytyy rasvaliukoisena aineena solukalvojen läpi mitokondrioihin. Suomessa ainetta on löytynyt oirehtivista päiväkodeista ja kouluista. Myrkyllisyys vaihtelee, eräät kannat voivat olla 1000 kertaa muita myrkyllisempiä.

KEREULIDI:

Löydettiin 90-luvun alussa. Kereulidi tunnetaan jopa kuolemiin johtaneista ruokamyrkytyksistä. Se kestää keittämistä, paistamista, happoja ja desinfiointia. Nisäkkäille se on immuuni-, neuro- ja lisääntymistoksinen. Se käynnistää solun itsemurhan. Se vaurioittaa mitokondrioita, mikä saa aikaan lähes kaikenlaisten kudosten toimintahäiriöitä. Kereulidi lamauttaa myös ihmisen immuunipuolustuksen tappajasolut.

AMYLOSIINI:

Amylosiini häiritsee hermosolujen toimintaa ja se estää keuhkosolujen kasvun kokonaan.

SURFAKTIINI:

Surfaktiini tunnetaan kaliumionikanavien muodostajana solukalvolla. Se ärsyttää / vaurioittaa limakalvoja ja edistää haitalliseten mikrobien tunkeutumista kudoksiin. Solutesteissä surfaktiini aiheuttaa ATPn vuotoa. Tälläiset myrkkyaineet voisivat osaltaan selittää silmä-, iho-, hengitystie- ja korvaoireita.

AKREBOLI:

2008 löydetty uusi toksiini-myrkky. Pysäyttää rasvojen hapetuksen, jolloin solujen energian käyttö jää sokerin varaan. Hätää kärsivät ne kudokset, jotka eivät tule toimeen sokerin energialla: Sydänlihas, siittiöt, haiman insuliinia tuottavat beta-solut...(M.S-S ryhmineen,tutkimus linkeissä) Kiitos Mirja, että olet olemassa!

___________________________________________________________________

©2019 homeasunto - suntuubi.com