Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                      HIIVASYNDROOMA

Kansanomainen nimitys hiiva ja kyseessä on hiivaSIENI. Se on elävä sieni, joka asuu ainoastaan ihmisessä. Sillä ei ole muita isäntäeläimiä. Se tuottaa kaasuja muiden sienien lailla ja se tekee hiivasta vaarallisen.

_______________________________________________________________

Tutkimusraporttien mukaan hiiva tuottaa seuraavia haitallisia aineita: kaasua, alkoholia, D-arabinitolia, pyruvaattia, lyhytketjuista karpoksyylihappoa, acetalhydiä. Kuutta erilaista entsyymiä: neuraminidase, asparticproteinase, hyaluronidase, chondroitin sulphatase, proteinase ja phospholipase. Lisäksi se erittää tulehdusta synnyttäviä prostaglandiineja sekä homemyrkky GLIOTOKSIINIA. Gliotoksiini kuuluu samaan supermyrkkyjen sarjaan kuin muutkin homeiden tuottamat toksiinit.

Jos nämä toksiset aineet pääsevät suolistosta verenkiertoon, ne menevät maksaan. Jos näistä pääsee jotain karkuun, niin ne leviävät systeemisen verenkierron avulla kaikkialle kehoon. Toinen reitti on lymfanestekierto. Nämä kudoksiin leviävät toksiset aineet aiheuttavat ns. hiivasyndrooman oireet.

Rihmastoksi muuttunut Candida albicans tuottaa edellä kerrottuja entsyymejä Nämä, ns. proteolyyttiset, syövyttävät entsyymit, tekevät myös suoliston seinämään "reikiä". Suolistosta tulee tällöin "vuotava", joka on eräänä syytekijänä yleiselle allergisoitumiselle että myös ruoka-aineyliherkkyyksille.
Nämä hiivan erittämät aineet ja suolistosta karkuun pääsevät allergeenit tekevät ihmisen sairaaksi, ei hiiva sinänsä. Candida albicans hiiva erittää näitä aineita erityisen runsaasti silloin, kun sen kasvu on päässyt rihmastovaiheeseen, mutta myös jo soluvaiheessa. Näillä aineilla se raivaa itselleen yhä laajempaa elintilaa; pyrkii tappamaan sen kasvua estävät hyvät bakteerit ja isännän valkosolut.

Kosteusvaurio homeista Aspergillus tuottaa samaa homemyrkkyä. Aspergillus voi alkaa kasvaa elimistön pinnoilla ja kudoksissa.

Asuuko sinussa hiiva Candida?

http://www.youtube.com/watch?v=ZdiMGDtoEWg&feature=related

©2019 homeasunto - suntuubi.com